Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Реалізації на території Закарпатської області заходів щодо забезпечення зайнятості та працевлаштування інвалідів
Опубліковано 30 червня 2016 року о 15:07

Основними завданнями Закарпатського обласного відділення Фонду є участь, у межах своєї компетенції, в реалізації на території Закарпатської області заходів щодо забезпечення зайнятості та працевлаштування інвалідів та виконання програм щодо соціального захисту інвалідів.

     Завдяки відповідальній та організованій роботі колективу відділення,        з року в рік забезпечується виконання плану створення робочих місць для працевлаштування інвалідів в області, надходження коштів до держбюджету, фінансування державних програм щодо соціального захисту інвалідів, фінансова підтримка громадських організацій інвалідів та підприємств, організованих ними. Щороку безкоштовно забезпечені заявники з інвалідністю спеціалізованими друкованими періодичними виданнями. Молодь з вадами здоров'я  за рахунок коштів Фонду отримує можливість здобувати освіту та професію для повноцінного майбутнього. В  результаті стабільної та продуктивної роботи відділення Фонду, в області  здійснюється соціальна, трудова, фізкультурно-спортивна та професійна реабілітація інвалідів, підтримка громадських організацій інвалідів та ветеранів.

    Особливо відділення Фонду може пишатися плідною співпрацею з  підприємствами громадської організації Українського товариства глухих, зокрема Ужгородським УВП №2 УТОГ та УВП «Синевир» УТОГ.  Завдяки систематичній підтримці з боку відділення Фонду та зусиллям колективів ці соціально важливі підприємства, попри складність умов ведення бізнесу, залишаються прибутковими, конкурентноздатними та представлені не тільки на вітчизняному, а й міжнародному ринках.

     З 2012 по теперішній час вдалося зробити чимало для розвитку підприємств, де в основній кількості працюють особи з інвалідністю. За кошти, надані Закарпатським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів, проведено капітальний ремонт зі встановлення у швейному цеху підприємства УВП №2 УТОГ вікон та  даху, що знаходився в аварійному стані, капітальний ремонт туалетних кімнат;   придбано високо-технологічне швейне обладнання, яке відповідає європейським стандартам та технологічним вимогам, що дозволяє реалізовувати закордонні замовлення. Виконання конструктивних заходів дало змогу здійснити технічне переоснащення виробництва,  розширити асортимент виробленої продукції, покращити санітарно-гігієнічні умови праці інвалідів, зберегти створені та створити нові  робочі місця для працевлаштування інвалідів і, як результат,  розширення обсягів виробництва та поступове підвищення соціальних гарантій.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux